mandag den 12. juni 2017

Vesterålen og Lofoten

Vesterålen og Lofoten

Vi forlod Narvik og fortsatte vores tur rundt på Lofoten med en overnatning i Lødingen, en lille fisker og færgeby. Dagen derpå fik vi med noget besvær overnatning i Finnholmen Brygge et familiedrevet hotel i Henningsvær. Det lyder ikke af så meget, men Henningsvær er næsten Lofotens svar på Venedig. Der er i alle tilfælde helt vildt med turister fra alle verdens hjørner. Det er forståeligt nok, for her er en utrolig flot natur. Masser af kultur, god stemning og især mange lækre fiskeretter på restauranternes menukort. For dem der kan lide fisk, er det et paradis. Stedet blev vores udgangspunkt for resten af vores ophold på Lofoten.


Vi var heldig med nogle fantastiske dage med sol døgnet rundt, så vi fik set øerne, når det er bedst, her i blandt det store ”LofotrVikingmuseum” i Borg.


Men som så meget andet skiftede vejret, og en aften så vi den massive tåge fra Atlanten rulle ind mod os, og i løbet af natten skiftede det flotte vejr til tunge skyer, småregn og tåge. Så med en prognose der lovede blæst og regn dagene fremover, besluttede vi at forlade Lofoten og tage færgen fra Moskenes til Bodø, for at begynde turen ned mod den sydlige del af Norge


Ingen kommentarer:

Send en kommentar