torsdag den 29. juni 2017

Svenne Fyr og frokost i Stavrn

Sejltur med rejer, kølig rosevin og jordbær med fløde

De næste par dage var et rent eventyr i det flotteste vejr, og vores venner havde tilrettelagt en sejltur med ”Sofie 3” i skærgården med indlagt ” rejer, kølig rosevin og friske jordbær med fløde”. Det var en fantastisk tur, hvor vi også var i land på Svenner Fyr og talte med nogle af dem, der passer fyret i sommerperioden.


Dagen der på var vi rundt i nærområdet, og fik del i familiens historie og engagement i lokalområdet med de flotte og historiske kirker og bygninger. En tur ud til Stavern blev det også til med en herlig frokost i det spændende og historiske område, hvor vi også fik set det gamle og berømte HotelWassilioff, som havde dannet rammen om Tores runde dag.


Et besøg længere øst på i Helgeroa fik vi set det nye mindesmærke for slaget ved Nesja i år1016. Vi nåede også en tur ned i havnen for at hilse på Gro og Tore´s datter og barnebarn og så deres flotte sejlskib, som de var ved at gøre søklar. Dagen blev rundet af med et besøg i Galleri Bølgen, hvor vi så kunstneren Vebjørn Sand´s skildring af angrebet på den spanske by Guernica i 1937.

Efter nogle herlige dage med mange dejlige oplevelser og gode samtaler, var det tid til at sige farvel og fortsætte vores rejse hjemover. Dejlige dage vi altid vil mindes.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar